Дитина+Батьки+Школа Follow uamama on Twitter

МОЙ РЕБЕНОК - ШКОЛЬНИК

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » МОЙ РЕБЕНОК - ШКОЛЬНИК » Насущные проблемки и проблемища » Школьная форма, нужна ли она?

Школьная форма, нужна ли она?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Как вы считаете, нужна ли школьная форма? С одной стороны вроде бы и нет, хожу в чем хочу, удобно. Но с другой стороны, одни ходят в модных вещах, а другим родители позволить не могут такого. Помню у нас в школе, такие дети становились изгоями, и всякие там модницы издевались над ними.

0

2

Lina написал(а):

Как вы считаете, нужна ли школьная форма?

Вважаю, що шкільна форма ПОТРІБНА!!!!! Саме тому, щоб в школі не було модніц... :) Розумієте... коли вони з малих років, починають по 30 хв. обирати, що вдягти в школу... то що то за навчання!!! :(
І ще... звичайно, потрібно щоб вчитель робив зауваження щодо форми, зачісок і т.д. А то дійсно, якщо одна дитина ходить в шкільній формі... а інша в модних шортиках і футболочках, то... ...
Але зараз є можливість вибрати адекватну форму: і модну, і унфіковану... :)
І шоб не було такого, що всі діти прийшли в чорних піджаках, а один хлопчик в зеленому... бо ніхто не сказав про те, що форма має бути саме такого кольору.
І ще... форму потрібно купувати централізовано... Замовляти у одного виробника... Тоді вона дійсно буде однакової...  Я про це говорю, вже 2 рік... мене не чують. :)

0

3

mama_ua написал(а):

І ще... форму потрібно купувати централізовано... Замовляти у одного виробника... Тоді вона дійсно буде однакової...  Я про це говорю, вже 2 рік... мене не чують.

А чому саме так? Якщо я хочу обрати для дитини гарну форму, яка пасує моїй доці, з натуральної сировини, в межах шкільних вимог, за прийнятну особисто для мене ціну, а мені нав*язують щось, що не в повній мірі мене влаштовує? Невже заради того щоб комусь було менше мороки з вибором я повинна  поступитися власними інтересами? :dontknow:

0

4

Лично, когда училась я...сначала была совдеповская форма, ну лично я против нее ничего не имела, нормальные платичка  :D , потом был "дворцовый переворот" и все начали ходить, кто в чем хочет, а потом начали появлятся эти ужасные малиновые пиджаки и ужасные плисерованные юбки в клетку ниже колен (это было в 295 школе Дарницкого района), ..брррр..аж старшно вспомнить... не понимаю, почему бы не придумать дизайнерм, или кто там ее разробатывает, красивую школьную форму...что бы детям хотелось ее одевать...

0

5

Есть разные мнения Школьную форму шьют из опасных материалов. Дешевые синтетические ткани грозят ребенку как минимум аллергией. Больше читайте Тут

0

Вы здесь » МОЙ РЕБЕНОК - ШКОЛЬНИК » Насущные проблемки и проблемища » Школьная форма, нужна ли она?